Zijn jullie iedere dag open?
YES, 7/7, van maandag t.e.m. vrijdag van 7u30-16u en in het weekend van 9u30-16u. De meeste feestdagen zijn we ook open, maar kijk voor de zekerheid op de website (scrol helemaal naar beneden). We zorgen er ook altijd voor dat onze openingsuren correct staan op Google.

Kan ik jullie gerechten ook meenemen?
Absoluut! Alle gerechten kan je meenemen. Zowel bowls, wunderbrot en pancakes alsook alle koffies, smoothies en juices.

Kan ik op voorhand mijn bestelling doorgeven en dan snel komen ophalen?
Zeker! Bel ons op 09 279 99 90 en dan zorgen we ervoor dat jouw take oat zakje klaar staat :-D

Leveren jullie aan huis?
Je kan online je bestelling doorgeven en dan leveren onze delivery partners tot aan jouw deur. Klik hieronder:
- Takeaway.com
- Deliveroo

Moet ik een tafel reserveren?
Nee, moet zeker niet. We zijn fast en casual, waardoor je makkelijk snel binnen loopt en bestelt aan de bar. Wil je voor een speciale gelegenheid zeker zijn van een tafeltje, reserveer dan gerust via de reservatietool op deze website.

Hebben jullie gift cards?
Ja, ze liggen aan de kassa in de havermoutbar. Je kan zelf het bedrag kiezen (vanaf €15). Online cadeaubonnen hebben we niet.

Is haver glutenvrij?
Haver is van nature glutenvrij, maar kan door het productieproces in contact zijn gekomen met andere graansoorten en daardoor sporen van gluten bevatten. Er bestaat echter haver die 100% glutenvrij geproduceerd wordt.

Gebruiken jullie glutenvrije haver?
Momenteel bevat onze haver nog sporen van gluten. We zijn echter aan het kijken samen met onze leverancier om tegen eind 2019 volledig glutenvrij te gaan. Stay tuned!

Kan ik bij jullie haver kopen?
Zeker! We hebben een rekje met havermout, havergrutten en havervlokken zodat je thuis volop met onze haver aan de slag kan gaan. De haver is 100% biologisch en halen we rechtstreeks bij de producent in Nederland.

Wat is het verschil tussen havermout, havervlokken en havergrutten?
Het havergraantje in stukjes geknipt zijn havergrutten, ook wel steel-cut-oats genoemd. Als dit graantje geplet wordt, krijg je havervlokken. Als je deze vlokken in stukjes doet, heb je havermout.

Hoe maak ik havermout en havergrutten klaar op een warme manier? En hoe doen jullie het?
Voor de warme bowls, gebruiken we havergrutten. Deze koken we een 40 minuten in water met een snuifje zeezout tot ze al het water goed opgenomen hebben. Reken op 4 delen water, 1 deel havergrutten.
Havermout gebruiken we in onze koude bowls en gebak. Als je dit warm wil eten, kan je er eenvoudig water of (plantaardige) melk over gieten en dan kort in de microgolf doen. Heb je wat meer tijd, doe het dan in een pannetje op het vuur.

Hebben jullie vegan gerechten?
De meeste van onze gerechten zijn vegan. Als iets niet vegan is, kunnen we deze gerechten met een kleine wijziging vegan maken.

Zijn jullie gerechten lactosevrij?
Ja, de meeste gerechten zijn lactosevrij. Ook alle koffies, omdat we alleen havermelk gebruiken. Wow, no cow.